Navigation

FAQ

Grunnleggende informasjon


Trenger jeg å ha resept?
Nei, det gjør du ikke.

Er det noen aldersgrense for personer under 18 år?
Ja, du må være minst 18 år.

Kan jeg bestille selv om jeg ikke er en profesjonell kroppsbygger?
Ja, det kan du. Hvis du er eldre enn 18 år.

Er det en minimums bestilling?
Nei, det er det ikke.
Er det å kjøpe steroider over Internett lovlig?
Lover varierer fra stat til stat. Noen steder, er kjøp og besittelse av mengder til eget bruk ikke straffbart, noen steder er det straffbart. De fleste land tolererer dette.

Informasjon om produkter


Kan jeg ta kontakt med dere angående produktinformasjon?
Vi er glade for å gi deg råd. På en annen side er all informasjonen tilgjengelig på nett. Om du sier du er under 18 vil vi avslutte kommunikasjonen.

Hvilke merker og steroider er best?
Hundrevis av kroppsbyggere, hundrevis av meninger. Dette gjelder her som alle andre steder- Du får hva du betaler for. Asiatiske produkter er billigere, europeiske produkter er bedre kvalitet i følge våre kunders meninger.

Hva hvis jeg ikke er fornøyd med kvaliteten på produktene?
Vi garanterer 100% tilfredshet for merkene: Farmasi Balkan, XBS laboratorier, Eurochem Laboratories, europeiske Laboratories. Hvis du ikke er fornøyd med resultatene av disse produktene, gir vi tilbake pengene.

Bestillings Informasjon

Hvordan bestiller jeg raskt?
I venstre kolonne kan du velge steroider etter type, merke, aktiv ingrediens eller opprinnelsesland. Å fullføre en bestilling tar to minutter.

Kan jeg endre bestillingen min?
Ja, så lenge du ikke har betalt. Den beste måten er å opprette en ny bestilling og avbryte den gamle bestillingen via e-post.

Jeg har ikke mottatt noen e-postbekreftelse
Bla gjennom  SPAM mappen først. Etter det kan du kontakte oss.

Kan jeg få bedre priser?
Ja, bare prøv våre produkter og og tjenester et par ganger. Etter noen kjøp vil vi sende deg en spesiell prisliste og nye betalingsmåter.

Betalingsinformasjon

Jeg ser ikke betalingsinformasjonen, hvordan kan jeg betale?
Betalingsinformasjonen vil komme via e-post etter du har fullført bestillingen.

Hva er prosedyren etter innsendelse av ordren?
Sjekk betalingsinstruksjonene for bekreftelsesmelding. Du betaler, vi venter på betaling, betalingen kommer, vi sender din pakke. Betalingen kommer vanligvis i løpet av 2-3 dager. I noen sjeldne tilfeller 4-5 dager.

Leveringsinformasjon

Er en sporingskode tilgjengelig?
Ja, det er det, men vi sender den bare til kunder som har problemer med posten. Leveringen tar vanligvis 7 dager etter bekreftelse av betalingen. I sjeldne tilfeller  kan leveringen ta opptil 12 virkedager. Hvis du ikke mottok noen pakke etter denne perioden, vennligst kontakt oss og vi vil sende et sporingsnummer.

Hvor lang tid tar frakten?
Det avhenger av mange faktorer, men generelt vil pakken ankomme innen 7 dager etter ekspedering. I sjeldne tilfeller l kan evering ta opp til 12 dager.

Kreves signatur ved mottak av forsendelsen?
Nei

3 uker er gått og det har fortsatt ikke kommet noen pakke

Sjekk ditt postkontor og ta kontakt med oss. Dersom forsendelsen er mistet eller endte opp på tollen, vil vi sende pakken en gang til på vår egen bekostning. Det eneste kravet er levering til en annen adresse.  Ikke prøv å tulle med oss – Vi kan se hvilke pakker som er levert og hvilke som ikke er.

Min pakke endte opp i tollen
Gratulerer, er du blant 2% av heldige. Vær så snill, send oss et bilde av brevet fra tollerne, vil vi sende deg en ny pakke på vår egen bekostning. Den eneste betingelsen er at den leveres til et annet navn og adresse.

Hjelp etter salg


Manglende produkter i min pakke
Enten fikk vi ikke full betaling for bestillingen, eller så  har vi gjort feil under behandlingen. Angående det andre alternativet, kan du kontakte oss og vi vil umiddelbart sende de manglende produktene, inkludert en liten gave i tillegg.

Jeg fikk et skadet produkt
Produktene er pakket bedre enn de gjør på Amazon. Men hvis noen av varene virkelig er skadet, har noen  spilt basketball med pakken. Vær så snill, send oss et bilde av de skadede produktene og vi vil sende deg et nytt produkt på vår egen bekostning.